Varausehdot

VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT

Näitä ehtoja sovelletaan Pasilan Saunatilat Oy:n (“Vuokraaja”) hallinnoiman saunan tilojen vuokraukseen sekä määritellään Varaajan vastuut ja velvollisuudet.

 1. VARAAMINEN

Pasilan Saunatilat Oy:n saunan tiloissa saa yhtäaikaisesti olla korkeintaan 50 henkilöä. Vuokraajalla tai tämän valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus tiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille tai sallittu henkilömäärä ylittyy. Varaaja on velvollinen maksamaan vartijan käynnistä koituneet kustannukset, mikäli siihen tulee tarvetta.

Tilan varauksen alkamis- ja päättymisaika on ilmoitettu tilausvahvistuksessa. Varaus vahvistuu, kun Varaaja hyväksyy nämä varaus- ja sopimusehdot tai kun vuokra on kokonaisuudessaan maksettu.

Vuokratun tilan tulee olla tyhjä varauksen päättyessä. Varaajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Mikäli vuokratiloja on käyttämässä alle 18-vuotiaita, on tästä ilmoitettava varausta tehtäessä. Turvallisuussyistä Vuokraaja tarvitsee Varaajalta osallistuvan henkilön yhteystiedot.

Mahdollisista lisätunneista tulee sopia Vuokraajan kanssa erikseen ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen erillinen maksu. Käytetyt lisäpyyhkeet sekä muut jälkikäteen tilatut lisäpalvelut veloitetaan Varaajalta erikseen. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tiloissa on kielletty ilman Vuokraajan etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

 1. LISÄTUNTIEN OSTO

Lisätunnit tulee ostaa ennen varauksen alkua. Voit olla yhteydessä lisätunneista joko sähköpostitse myynti@pasilansaunatilat.fi tai puhelimitse 040 840 3069.

 1. PERUUTUSEHDOT

Jos varaus on tehty yli 30 vrk ennen vuokra-aikaa ja peruutus tehdään yli 30 vrk ennen vuokra-aikaa, voidaan peruutus tehdä maksutta. Kuitenkin alle 30 vrk ennen vuokra-aikaa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 25 % kokonaisvuokrahinnasta.

Jos varaus on tehty alle 30 vrk ennen vuokra-aikaa, peruutuksesta veloitetaan 25 % kokonaisvuokrahinnasta. Kuitenkin alle 10 vrk ennen vuokra-aikaa tehdystä peruutuksesta veloitetaan koko varauksen hinta.

Jos varaus on tehty alle 14 vrk ennen vuokra-aikaa, ja varaus perutaan 3 vuorokauden sisällä varauksen tekohetkestä, mutta kuitenkin viimeistään 48 tuntia ennen vuokra-aikaa, peruutuksesta veloitetaan 25 % kokonaisvuokrahinnasta. Alle 48 tuntia ennen vuokra-aikaa tehdystä peruutuksesta veloitetaan koko varauksen hinta.

Mikäli Varaaja haluaa siirtää varaustaan alle 2 viikkoa ennen varauksen alkuperäistä aikaa, veloittaa Vuokraaja Varaajalta 150 € varaus- ja käsittelykuluja. Vuokraaja ei hyvitä hinnanmuutoksia. Peruutukset tehtävä kirjallisesti osoitteeseen myynti@pasilansaunatilat.fi.

Varauksen veloitukseton siirto ei koske juhlapyhiä, sesonkipäiviä tai pikkujoulukautta. Vahvistathan siirron aina saunat@arkitilat.fi. Pidätämme oikeuden veloittaa tilavuokramaksujen välisen erotuksen, mikäli siirrettävän päivän tilavuokra on aikaisempaa korkeampi.

Rahapalautus suoritetaan 30 arkipäivän kuluessa.

 1. HINNAT JA MAKSUEHDOT

Voimassa olevat hinnat määritellään erillisessä tarjouksessa tai muiden yhteistyökumppaneiden palveluissa. Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevat arvonlisäverot. Vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna tai laskulla erikseen sovittavalla tavalla. Vuokran tulee olla maksettuna ennen vuokra-aikaa, ellei erikseen ole muuta sovittu. Veloitettaessa laskulla ei peritä laskutuslisää.  Laskun viivästyskorko on korkolain mukainen.

 1. TILOJEN AVAUS JA ULKO-OVET

Vuokraaja antaa Varaajalle ennen tilaisuuden alkua kulkuavaimen. Avaimen luovutuksesta sovitaan erikseen Varaajan kanssa. Mikäli Varaaja luovuttaa kulkuavaimen eteenpäin, on hän vastuussa mahdollisista väärinkäytöistä.

Ulko-ovien pitäminen auki yli minuutin kerralla on ehdottomasti kielletty. Ovien auki pitäminen aiheuttaa hälytyksen ja vartijan saapumisen paikalle. Kustannukset vartijan käynnistä veloitetaan Varaajalta

Omien ruokien/juomien ja muun rekvisiitan tuominen tilaan, ja vieminen pois tiloista tulee tapahtua yhdessä sovitun vuokra-ajan puitteissa. Varaaja huolehtii poistuessaan, että tilat ovat kunnossa.

 1. JÄRJESTYSSÄÄNNÖT JA SIIVOUSOHJEET

Tilojen tulee olla perussiistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (roskat roska-astioissa, pullot ja tölkit kerättynä, astiat astianpesukoneessa tai kerättyinä keittiön tasolle). Mahdolliset lasinsirut ja muut jätökset pitää poistaa. Ethän laita pulloja ja roskia samaan säkkiin, olemme ympäristöystävällinen yritys ja lajittelemme kaikki jätteet. Jätteiden sekoittaminen hankaloittaa työtä huomattavasti.

Tupakointi on sallittu ainoastaan parvekkeella.

Ulkokengät on jätettävä eteiseen tilaisuuden sen suinkin salliessa.

Tiloihin saa tuoda omia juomia ja ruokia. Keittiössä olevat astiat ja ruokailuvälineet ovat käytettävissä.

Tilassa on tablettitietokone ja äänentoistolaitteet.

Varaajan on siirrettävä kaikki siirtämänsä kalusteet paikoilleen.

Muissa kuin vuokratuissa tiloissa tulee aina olla pukeutunut. Pyyhe päällä kulkeminen muissa kuin vuokratuissa tiloissa on siis kielletty. Ylimääräistä liikkumista kiinteistöjen yhteisissä tiloissa tulee välttää. Huomioithan, että aula- ja käytävätilat ovat vain tiloihin kulkemista varten.

 1. VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Varaaja vastaa vuokra-aikana Vuokraajalle, kiinteistölle ja/tai kolmannelle osapuolelle tai näiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista (myös välillisesti syntyneistä vahingoista) sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista täysimääräisesti. Mikäli Varaaja rikkoo jotain vuokrattavan tilan tai kiinteistön irtaimistoa tai kiinteää kalustoa, veloittaa Vuokraaja korjauksesta aiheutuneiden kulujen lisäksi vähintään yhden tunnin työn,
55 €/h sekä rikkoutuneen tavaran poisvienti- ja kierrätyskuluja vähintään 100 € tai alihankkijan veloittaman laskun mukaan.

Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee vuokratulle tilalle tai kiinteistön yhteisille tiloille lisäsiivoustarvetta, laskuttaa Vuokraaja Varaajaa toteutuneiden kustannusten perusteella 55 €/alkava tunti, eritelisä 100 €/erite.

Parvekkeelta ei saa heittää missään tapauksessa mitään alas. Veloitamme roskien, pullojen, tölkkien, tupakantumppien tai muun irtaimiston heittämisestä parvekkeelta alas 100 € lisäsiivouskuluja.

Kadonneista pyyhkeistä veloitetaan 25 €/pyyhe.

Huomaathan, että savukoneen käyttö tiloissa on ehdottomasti kielletty. Savukoneen käytöstä aiheutuvat siivouskustannukset koituvat Varaajan vastuulle.

 1. SAUNAN LÄMMITYS:

Saunojen lämmittämisestä sovitaan etukäteen Varaajan kanssa. Saunan ohjauskeskus sijaitsee sisääntulo-ovea vastapäätä seinällä.

 1. LÖYTÖTAVARAT

Varausajan päätyttyä tilat tulee tyhjentää kaikista mukana tuoduista tavaroista. Tiloihin mahdollisesti jääneitä arvotavaroita voi tiedustella sähköpostitse myynti@pasilansaunatilat.fi. Löytötavaroita ei kuljeteta Varaajalle, vaan Varaaja noutaa ne erikseen sovitulla tavalla. Vuokraaja ei vastaa tilaan jääneistä tavaroista.

 1. REKLAMAATIOT

Mahdolliset tiloihin liittyvät puutteet ja muut huomautukset on ilmoitettava Vuokraajalle välittömästi. Reklamaatiot on esitettävä Vuokraajalle viimeistään vuokrausta seuraavana arkipäivänä kirjallisena sähköpostiin myynti@pasilansaunatilat.fi.

 1. VUOKRAAJAN OIKEUS PERUUTUKSEEN

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa Vuokraaja voi peruuttaa tilan varauksen. Tällöin Varaaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Muita peruutuksen takia Varaajalle aiheutuneita kustannuksia Vuokraaja ei korvaa. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

VARAAMME OIKEUDEN PÄIVITTÄÄ EHTOMME TARPEEN VAATIESSA. 

VUOKRAAJA: Pasilan Saunatilat Oy, Esterinportti 2, 00240 Helsinki, 040 840 3069, Y-tunnus: 2308428-6

 

 

 

© Copyright 2012 Pasilansaunatilat Oy | All rights reserved